2011-09-13

Friskoleentrepenören som vill halshugga fastabrytare



Den " norske" imamen Farasat Ali Bukhari har gjort bort sig tillsammans med hela det officiella multikulti- och islamkramande norska etablissemanget. Mannen ifråga hade för avsikt att öppna upp en muslimsk statsunderstödd friskola i Norge, och hade mycket väl kommit undan med det om hans åsikter i vissa frågor inte hade dragits fram i ljuset.

Då det norska Human Rights Service lät översätta imamens predikningar på You Tube gavs den norska allmänheten tillgång till vad som egentligen sades av denna urdutalande predikant.

”En person som ikke ber sine daglige obligatoriske bønner, som er myndig og tilregnlig, for vedkommende er den minste straffen i et muslimsk samfunn fengsling. Til han angrer, ber om tilgivelse og opptar daglig bønn. I visse lovskoler tas det til ord for å drepe dem. Så stor synd er det å la være å be.”

“Hvis en person latterliggjør Islam ved å spise og drikke offentlig under ramadan, og vedkommende befinner seg i et muslimsk samfunn/stat, så skal myndighetene halshogge ham.”


“Den som nekter for at bønn er obligatorisk må anses som ute av islam. Han må anses om vantro.”

På några få veckor har vi av islamsk lärda i både Sverige och Norge fått veta att de som lämnar islam skall dödas, något som också tydligen gäller de som äter och dricker offentligt och underlåter att be dagligdags. Finns det någon som kan förklara för mig hur dena perfida religion skulle kunna ses som kompatibelt med vår västerländska demokrati? Ingen ??? ... Maud Nybyggare ? Herr Reinfeldt kanske?

Inga kommentarer: