2009-08-16

Jag vet inte riktigt vad som fodras för att ha bloggen vilandes, men då jag har för mig att det krävs att man i alla fall publicerar ett inlägg per halvår vill jag för tillfället istället slussa er läsare vidare till Jihad Watch, Gates of Vienna, Brussel Journal, Islam in Europe, Varjager och Jihad i Malmö.

M.J

6 kommentarer:

Smileth sa...

Du är så välkommen tillbaka! Jag har använt mig av bloggen vid flertalet tillfällen. Den är en guldgruva!

Hoppas allt är väl med dig!:)

Naivtive sa...

Du kan väl lägga upp jul och midsommar hälsningar och låta bloggen flyta på. Som källa är den oerhört värdefull så låt den stå kvar.

Smileth sa...

Jag vet inte om du läser av mail och bloggen, men vilken vettig Newsmillartikel du hade inne och svarade prästen Trulson så bra. Du är lika saklig och analytisk som vanligt. Toppenbra gjort! Som vanligt!

Stig sa...

Trots att du har lagt ner ditt skrivande så återkommer jag ofta till din blogg för att läsa igenom dina genuint faktaspäckade kunskaper om smygislamiseringen och hur det imperialistiska islam fungerar och dess förespråkares (imamer. ledare etc) dolda agenda och lömska knep att islamisera Europa och vårt eget land. Man behöver ständiga påminnelser om deras lömska strategi.
Jag kan förtå att du har ledsnat på ämnet och behöver ett rejält uppehåll, kanske för alltid.. Och förväntningarna på din återkomst kan nog få den motsatta verkan... Jag önskar ändå att du återkommer för sådana analytiska begåvningar som du BEHÖVS i kampen mot den muslimska svininfluensan!!!

Med vänliga hälsningar från Stig

Stig sa...

Jag vill även tillägga att ditt sätt att argumentera var så personligt och skickligt att man saknar även det!
D.S.

itsweden sa...

Tragiskt. Efter att ha läst in mig lite här (ska fortsätta) så ser jag att du står för rätt många unika rapporter och framförallt synvinklar angående islam. Hade du pushat för bloggen lite tidigare på flera ställen så hade jag läst här tidigare.