2009-04-27

Som ni har märkt ligger bloggen nere sedan en tid tillbaka, om jag återkommer är osäkert, dock låter jag bloggen ligga kvar som en källa för referenser.

hälsningar M.J

9 kommentarer:

Stig sa...

Bäste M.J!
Jag besöker din blogg nästan varenda dag och har undrat varför den legat nere så länge. Bland de islamkritiska bloggarna på nätet är din absolut bäst av de 20-tal sådana jag besökt. Du för mycket bra resonemang och reflektioner. Bloggen är dessutom faktaspäckad till tusen. Jag har lärt mig mycket här! Det vore mycket tråkigt den (och du) försvann helt. Vad är orsaken? Har du tröttnat på ämnet? Eller vad?

Anonym sa...

Islamska friskolan stängde efter hot,, e väl inte långsökt att även denna sidan har gjort det,?

Är inte populärt bland fundamentalisterna att vissa lyfter fram vad som pågår bakom dom fina orden och ABF och biståndsprojekten.

Stig sa...

Fy fan!!! Är det verkligen så illa som Anonym sa ("Islamska friskolan stängde efter hot,, e väl inte långsökt att även denna sidan har gjort det,?").
I så fall befinner sig Sverige i ett psykologiskt inbördeskrig och Jihad har visat sitt fula tryne igen!
När börjar den väpnade kampen, är det när PK-medias rökridåer löses upp och Sanningen med stort S syns lika väl som dekadensen i Rosengård.

Xx sa...

Nej, det har inte varit frågan om hot, skälen är långt mer trivialt och vardagligt. Förutom en viss mättnad på allt vad islam heter är skälen familjerelaterade, och att jag snart skall påbörja ett nytt jobb som kommer att ta en hel del tid i anspråk.

Sannolikt kommer jag att försöka hålla bloggen igång på sparfart, skriva endast vid speciella tillfällen, för att den int skall tas bort på grunda av alltför lång inaktivitet. Kanske kommer jag att skriva någon gång då och då i Newsmill, vilken faktiskt är ett bra medium för att nå ut till en större läsekrets. Hur det blir får framtiden utvisa.

Ha det så bra och ta gärna upp staffetpinnen, alla trogna läsare.

hälsar M.J

willy sa...

saknar

Anonym sa...

tittar in igen ... men inte då ... hoppas allt är bra bara! egentligen har man ju nu tid att gå igenom alla gamla artiklar! har säkerligen missat en hel del intressant men ska nu börja från dag 1 :-)

Naivtive sa...

Vi hoppas att energin kommer tillbaka i tider då saklighet och kunskap är väsentligt i resonemang med Pk-iter

Fredrika bremer sa...

Kom tillbaka snart!!! Vi behöver sådana som dig! <3

Anonym sa...

Tack gode Gud för det. '

Kom aldrig tillbaka med dina generaliserande, nyanslösa och hatspridande åsikter. I framtiden hoppas jag dina barn och barnbarn kommer skämmas över de demokrati- och samhällsfientliga åsikter du hade och propagerade. islamofob. jadu, inget tvivel om att du är en räddhare. Läs på, träffa muslimer, diskutera med dem, åk till ett muslimskt land. Då kommer du inse att det inte finns något att vara rädd för. Om jag var du skulle jag bara vara rädd för mig själv.

Har du nånsin tänkt tanken att du själv skulle vilja bli behandlad så som du behandlar muslimer? HUr kan du behandla människor så som du uppenbarligen inte vill bli behandlad själv? Glömmer du ibland att alla är människor?

Nej. Du är en okunning människa som av rädsla skriver denna blogg för att få utlopp för undertryckt besvikelse över dina egna misslyckanden.

Sorligt. Patetiskt. Humoristiskt.

Om du fortsätter skriva, kommer jag gå in ibland och skratta åt denna rädda och ynkliga människa.