2011-01-30

Islamofoben omnämnd som en av de värsta antiislamska bloggarna av Sveriges Unga Muslimers Mohammed Amin Kharraki

Den slumrande islamofoben konstaterar förnöjt att den än idag, drygt 2 år efter att den gick in i sin törnrosasömn, irriterar och förmår uppröra sådana som Mohammed Amin Kharraki, ordförande i det infamösa Sveriges Unga Muslimer. I tidningen Dagens Opinion kunde man 2010.11.12 läsa att Islamofoben jämte Politiskt Inkorrekt tillhör de bloggar som denna man tycker mest illa om. Det firar vi tycker jag, det är sådant som glädjer och motiverar en, kanske inte tillräckligt för att komma tillbaka, ... men man vet ju aldrig. Helt säker kan man aldrig riktigt vara Mohammed Amin Kharraki.

5 kommentarer:

Lappri sa...

...Jippieee! Ett livstecken! Det är tydligt att du gjort skillnad och irriterat "makten". Grattis! och ...snälla kom tillbaka.

Varg i Veum sa...

Önskar min blogg fick samma hedersbetygelser!

Har precis upptäckt din blogg och finner en massa matnyttigt.

Xx sa...

Hej igen!

Hoppas att du har användning för informationen i bloggen. Det är vid det här laget några år sedan jag aktivt jobbade med den, och tyvärr förhåller det sig nu så att flera av länkarna som jag då infogade som referenser inte längre fungerar. Tråkigt, men vad skall man göra, det är ett ganska stort arbete med att gå igenom alla referenser och rätta till dem.

I vilket fall så lycka till med bloggandet.

Anonym sa...

Gratulerar till utmärkelsen. Det här var goda nyheter.

Islam ut ur Europa!!

/Ulrika Johansson

Anonym sa...

Mohammed Amin:

Varför lever du i en världsdel som är totalt idiotiskt med din uppfattning?

Du skulle slippa ifrån alla dess demokratiska och anti-islamska yttringar om du levde i SaudiArabien i stället. Där finns redan 1000-tals moskeer och inga kyrkor. Där finns vidare heller inga ateister - som både föraktar och hatar.
Mohammed Amin: Flytta hema nu så ditt liv änteligen kan börja, du kan be till Allah mitt i gatan och alla skulle respektera dig då. Flytta nu.

/Muhammed el-baraghister