2008-04-24

RÄTTELSE; Mehmet Kaplan gör Sveriges Riksdag till en arena för islamister skall vara; - Miljöpartiet gör Sveriges Riksdag till en arena för islamister

Följande svar har inkommit på min protestskrivelse angående det "förmöte" som hölls i Sveriges Riksdags lokaler 16 april. Bland deltagarna syntes ett antal internationellt kända islamister.
(Se inlägget daterat 21.4 "Mehmet Kaplan gör Sveriges Riksdag till en arena för islamister")

"Seminariet anordnades av Miljöpartiet. Kontaktuppgifter till Miljöpartiets kansli hittar du via följande adress, http://www.riksdagen.se/templates/R_SubStartPage____6617.aspx Vänliga hälsningar Marianne MoströmInformationsenheten Sveriges riksdag 100 12 Stockholm E-post: riksdagsinformation@riksdagen.se Tel: 020-349 000 Fax: 08-786 61 45 www.riksdagen.se"

Rubriken på mitt tidiigare inlägg borde således snarare ha varit "Miljöpartiet gör Sveriges Riksdag till en arena för islamister."

För att protestera mot att Miljöpartiet har bjudit in islamister som Jamal Badawi, Isam Al-Bashir och Hassan Halewa på ett så kallat förmöte i Sveriges Riksdag, maila iväg en protest till Miljöpartiets kanslichef vid Riksdagskansliet, Per Ängqvist
per.angquist@riksdagen.se

Här nedan följer min protestskrivelse, känn er fria att kopiera den.


M.J

Protestskrivelse till Miljöpartiets Riksdagskansli


Hej!

Jag vill härmed å det kraftigaste protestera mot att Miljöpartiet den 16 april 2008 har bjudit in Jamal Badawi, Isam Al-Bashir och Hassan Halewa till ett förmöte i Sveriges Riksdags egna lokaler. Att arrangera förmötet kallat ”Yttrande- och religionsfrihet – broar till förståelse” visar enligt mitt tycke på ett utomordentligt dåligt omdöme.

Jamal Badawi bland annat beslagits med att rättfärdiga självmordsbombningar på webbsighten Islam Q & A,
http://www.militantislammonitor.org/article/id/2074 samt har även utfärdat en fatwa som ger mannen rätt att fysiskt "tillrättavisa" sin kvinna http://www.islamonline.net/servlet/Satellite?pagename=IslamOnline-English-Ask_Scholar/FatwaE/FatwaE&cid=1119503544256 . En annan av de inbjudna gästerna var Hassan Halewa, generalsekreterare för European Council for Fatwa and Research (ECFR), en organisation vars ideologiska ledare Yusuf Al-Qaradawi 2003 har låtit utlysa en fatwa som ger stöd till självmordsattacker riktade mot civila israeler http://en.wikipedia.org/wiki/Stockholm_Mosque .

Tycker Miljöpartiet att dessa tre ovan nämnda personer och organisationer är respektabla och anständiga och värdiga opponenter i en dialog. I så fall är det värre ställt inom Miljöpartiet än jag kunde ana.

MVH M.J för bloggen Islamofoben
http://islamofoben.blogspot.com/

1 kommentar:

Anonym sa...

Bloggen "Högerkänga" förefaller nu ihop med åtskilliga andra regimkritiska bloggar vara definitivt tystade av de poltitiskt korrekta landsförrädarna!

Bojkotta Google!


Tills vidare håller vi till på:
http://hogerkanga2.blogspot.com
"Vinterbadaren"