2009-02-18

Rekommendationer till Storbritanniens bibliotekarier


muslimer har tagit anstöt av att finna koranen på lågt placerade hyllor på Storbritanniens bibliotek har nu en rekommendation utarbetats som säger att den tillsammans med bibeln skall placeras på hyllan högst upp. Följande bildsvit visar alternativa placeringar.

5 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Gillade dom alternativa placeringarna. Den passar betydligt bättre där än i en bokhylla.

Anonym sa...

Förhoppningsvis placeras den så högt upp på hyllorna att inte barn når den i alla fall... ;)

Anonym sa...

Nivån på muslimer är stora barn, fast barnsligare... är det kanske därför velour-folket har en sådan tolerans med dom.

Anonym sa...

Barnsligt inlägg det här. Pinsamt att läsa. Jag tycker din blogg innehåller mycket av det gamla testamentet förespråkar men du har valt att bara inrikta dig på islam och hijab och allt vad det heter.

Visste du att kristna kvinnor enligt gamla testamentet bör bära sjal? Att kristna män också enligt gamla testamentet inte bör raka sig?

Nu har kristna det så lyckligt ställt att de faktiskt har en uppdaterad religion. Bibelns nya testamente! Men kan man kalla den för kristendomens heliga bok?

Aja, ha det bra!

Anonym sa...

Håller med anonym. Vad är det här för skit blogg och vad är det här för skit inlägg. Det är klart som fan att man ska ta vara om heliga böcker.

Få se hur kristna skulle reagera ifall vi la bibeln varsomhelst i biblioteker i de muslimska länderna. Det handlar inte bara om bokplacering utan också om respekt för andra religioner än bara sin egna.