2011-09-14

Hur många potentiella jihadister ryms i moder Sveas famn

Med den massiva muslimska invandringen har vi inte bara fått ett mer varierat kök utan också berikats med allehanda exotiska inslag i det svenska samhällslivet som barnäktenskap, hedersvåld, rekonstruerade mödomshinnor, shariaförespråkande riksdagsmän (torde man på god grund kunna anta), jurister med preferens för ovannämnda gudslag, en galopperande anti-semitism på islamisk teologisk grund samt våld mot kafirer (läs ickemuslimer, dock i realiteten främst etniska svenskar och andra ljushylta). Religionen (läs islam uppbackad av den forna svenska statskyrkan) har återigen trätt in i på den offentliga arenan och kräver mer plats i samhället med krav på en vidgad förståelse av religionsfriheten. Även en från Sverige och svensk natur så världsfrämmande företeelse som jihad och fromma och gudsfruktande jihadister har allt mer kommit att bli en del av vår svenska vardag.

Om det senare påminns vi ännu en gång på kort tid genom häktningsförhandlingarna i Göteborgs tingsrätt. Skänk en värmande tanke till vore politiska företrädare som givit oss allt detta, utan att vi ens bett om det

DN, DN2

P.S Länkningen till två DN-artiklar om de gripna har ganska snart tagits bort. Tydligen skall man vara proislamsk eller vänsterbloggare för att få synas numera i DN: Förvisso har det hänt förut, men två artiklar, på bara en halv dag, är väl ändå lite för mycket.

Inga kommentarer: