2008-12-04

Halalmat till alla på Norges fängelser tycker muslimsk vänsterman

Venstrepolitikern Abid Raja föreslår att norska fängelser enbart skall servera halal-mat i framtiden. För inte så länge sedan anmäldes Trondheims fängelse av muslimer som kände sig kränkta och upprörda av att de blivit serverade svinkött.

Abid Raja säger; "– Det som har hendt i Trondheim er forferdelig. For mange muslimer, både praktiserende og ikke-praktiserende, er det å få i seg svin særdeles krenkende. For en del muslimer vil dette føles som et overgrep, og en meget sterk integritetskrenkelse, sier Raja."

Hans förslag för att undvika en upprepning av det skedda är nu att Halalmat skall serveras till alla fångar på Norges fängelser, oavsett religiös tillhörighet. "– Det mest praktiske ville vært om fengslene bare førte halalmat, for da slipper kjøkkenet å styre med så mange ulike mattilbud. Nordmenn har ingen problemer med å spise halal-kjøtt, og dersom de ønsket svin kunne de fått dette ved siden av. Dette ville løst mange problemer". Hur kan denne Abid Raja så tvärsäkert säga att detta inte skulle innebära några problem för de intagna Normännen. Han tycks inte ha en tanke på atta alla kanske inte vill äta djur som slaktats på halalvis, utan bedövning.

Bara för att de troende muslimerna i Norges fängelser är så rädda för att maten skall vara kontaminerad och därmed haram vill man att alla andra skall anpassa sig till dem. Man kan fråga sig vad dessa religiösa muslimer gör i fängelset över huvud taget om de är så fromma, och det borde inte vara så förfärligt många i alla fall tycker man med en andel på 2,5% av den totala befolkningen. Artikeln ger dock vid handen att de är kraftigt överrepresenterade i de Norska fängelsena, lite drygt 1/3 utgör de, och samtliga vore det en stor skymf mot om man riskerade deras andliga hälsa genom svinförgiftning eller dylikt, eller hur?

M.J

3 kommentarer:

ANTI-ISLAMIST sa...

http://tinyurl.com/6jshot

I MORGON KAN DET VARA DIN (O)TUR ATT FÅ BLI UTVALD TILL RÅNOFFER!

Minns någon den MORDHOTADE MUSLIMAN som var på tapeten för ett halvår sedan?
Inte? - Jo, det var hon, som med avsikt att tillskansa sig pengar, sanningslöst
och uppsåtligen beskyllde en 73-årig svensk pensionär för att ha hotat att döda henne.
Hon är fortfarande i livet, men ej mera mordhotad. Numera är hon förolämpad, om man skall tro hennes gode vän kriminalkommissarien. Hon är förolämpad över att inte vara MORDHOTAD, ty därför går hon miste om det ursprungligen begärda skadeståndet på 50.000. Som förolämpad har hon av kriminalkommissarien bara blivit lovad att få ut 10.000 av den idag 74-årige pensionären.
.
Oansvarigt och illasinnat har det framkastats en misstanke om att hon kanske till och med samarbetar med kriminalkommissarien beträffande skadeståndet -- men i så fall ligger hon pyrt till -- då får hon bara 3.333 fattiga kronor, dvs hälften av vad kriminalkommissarien skall ha, ty enligt sharia är hon som alla vet bara hälften värd som människa. Som kvinna har det sina klara nackdelar att ha underkastat sig den himmelska supertomten ALLAH.
.
Den ondsinte gärningsmannen har anmält allahs ljuva dotter för falsk angivelse enl brottsbalken 15 kap 7 §, men hennes gode vän kriminalkommissarien hävdar med en dåres ihärdighet, att det inte går att visa, att hon någonsin vare sig har anmält eller angivit någon för att ha dödshotat henne. Kanske har kriminalkommissarien råkat ut för en hårddiskkrasch eller så är det bara en propp?
.
Man frågar sig om polis och åklagare har mandat på och kapacitet att styra och ställa med verkligheten efter eget skön? Är verkligheten verklig eller är den blott en illusion av typ Matrix? Har polisen verklighetsanknytning? Brottsuppklaringsprocenten 6% tyder på allvarliga brister i polisens kontakt med verkligheten. Har Svensk Polis kanske hyrt in Keystone Cops Corp. för att att sköta bovjakten? Är detta förklaringen till underskotter på 780 miljoner. Polisens (blås)moral är dock hög: maximalt antal utandningsprov, skickligt kombinerat med minimalt antal haffade rattfyllon. Varje haffat rattfylllo tär otillbörligt på otillräckliga personalresurser. Färre antal tagna bovar ger mindre pappersexercis - till gagn för skogen, medan fler tagna bovar skulle öka CO2-utsläppen i allarmerande grad. När förmodas alla vi personer med sk svensk bakgrund (vi lär visst vara ca 7,5 miljoner), som pröjsar för SnutDagis, för gott förlora all tilltro till polismakten, som nu för tiden endast med nöd upprätthåller allmän ordning och säkerhet. Skall vi tvingas börja söka stöd hos kriminella nätverk?

Den fantasilöse gärningsmannen, som inte har tagit intryck av matrixmyten, har anmält den fd MORDHOTADE MUSLIMANs kriminalkommissarie till JK, JO och till hela Sveriges Rikspolischef Benke Svensson för brist på oväld samt för att vara korrupt och möjligen också syssla med ekonomiska oegentligheter. Gärningsmannen, som allt mera börjar påminna om en otrevlig, rättshaverisk typ; anser att i detta fallet är frånvaro av diskretion en hederssak. (- vad var det för ett konstigt ord han använde, 'rättshaverisk'? - vad betyder det? -- för info, klicka http://tinyurl.com/6nnswr)

Hursomhelst, den tidigare MORDHOTADE MUSLIMAN, lär vara på väg till en oväldig svensk tingsrätt för att få utdömt sitt som hon tycker alldeles för låga skadestånd.
- Har man uppoffrat sig och rest ända hit till Nya Sverige enkom för att berika landets trista kultur, så är man Insha'Allah förtjänt av ett generösare bemötande!
.
Tag del av den senaste utvecklingen av ärendet, som fått dansa en lustiger dans, först hos polisen, och sedan nu inför offentligheten; antingen googla MORDHOTADMUSLIMA eller klicka http://mordhotadmuslima.110mb.com.
Hemsidan utökas kontinuerligt! Ny, förbättrad version (Ver. 2.01) från 26 nov.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Vi får väl hoppas att domen så småningom hamnar på Fria Nyheter och Kriminellt och vi får läsa om dessa muslimer och få reda på deras identiteter.

Anonym sa...

Ett alternativ är att man inte begår brott.