2008-12-11

Jihad i Belgien

Så var det dags igen (suck!), Belgisk säkerhetspolis har gripit tre personer med kopplingar till al-Qaeda. Sammantaget sägs man ha tagit in allt som allt 14 personer till förhör, samtliga med koppling till den belgiska grenen av organisationen. Planen var i ett avancerat stadium och man säger att de skall ha varit nära med att fullborda terrorattentatet.

De gripna sägs ha återvänt från träningsläger i Afghanistan och en åtminstone skall en av de tre ha fått grönt ljus.Enligt nyhetsbyrån Reuters kan den planerade jihadistattacken ha varit riktad mot EU-toppmötet som inleddes i Bryssel på torsdagen. Sammanlagt 242 poliser deltog i 16 räder i Bryssel och en i Liege i samband med gripandet som betecknades som den mest omfattande antiterrroraktionen i Belgien hittills.

M.J

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ska bara tacka för denna orehört viktiga och upplysande sida.

Tyvärr är jag redan väldigt upplyst om vilket overhänangade hot som ligger mot väst värden och vårat fria val, och ett liv i demokrati och frihet.

Jag hoppas att många fler vågar söka allmänbildning. Läsa historia samhälls kunskap.

Lära sig vart varför vi idag är där vi är och hur sårbart vårat sätt att leva är när öppna demokratier låter lismande diktatoriska statsytem som Islam få en roll i sammhälls utvecklingen.

Jag är dock inte så hoppfull när det gäller Sverige, svenskar är bland det mest obildade folket i västvärden.

Våran långa fred och självklara tolkning av att allt i värden som är exotiskt är gott och mångkultur som berikar oss leder också till att Sverige är det land som kommer brottas med störst problem inom den närmaste framtiden, i frågan fritt samhälle kontra politiskt Islam.

Europas socialistiska block ser dessa krafter som väljare i sin makt hunger att behålla eller ta polistisk makt.

Man bryr sig inte det minsta om kommande generationer eller dom generationer som med eget blod säkrade fred och demokrati i Europa.
Man ser till sin egen politiska vinning och plånbok.

Dom politiska krafterna av Jihad rörelelsen ser detta som ett steg att skaffa inflytande och säkra att ge så bra framtida förutsätningar som möjligt för att politiskt Islam ska nå sina mål.

Mål som inte på något sätt är okända för Europas folkvalda.

Problemet är att gemene man ute i Europa och västvärden har blivit hjärn tvätade med att islam är en fredens religion.

Om man synade religionen så skulle man upptäcka att Islam visst betyder fred (problemet är bara att det syftar på när hela jorden är under sharia och Islam) Fram till dess säger ju Islams att dess främsta uppgift är tvärt om att sprida krig, Jorden utanför Uman ska få kriget till sig för att bringa underkastelse eller utplåning.

Låter inte som fred i mina öron.

Jag kan rekomendera dokumentären på 10 dellar på Youtube med namnet "What west dont know abbout Islam"

Oherhört intressant och samtidigt skrämmande.

Problemet i dagens Sverige och Europa i stort är att det Islamistiska motståndet i stort ägs av det som av PK eliten avfärdas som extremhöger.

Detta är ju roande då i vissa fall som i exempelvis fallet Sverige där sverige demokraterna knappast om man läser parti program kan anses mer extrem höger än vad Vänsterpartiet då borde kallas extremvänster.

Lars Ohly kallar sig själv kommunist även om han gått med på att göra avkall på den punkten i offentliga sammanhang. ( inte för att han tagit avstånd av det utan för att han rikskerar tappa väljare.

Det stora problemet med SD och många av högerpartierna ute i europa är att man inte kan fokusera på den viktiga frågan- nämligen politiska Islams snabba framväxt i europa.

Här tappar man sin trovärdighet och framstår som främlings fientliga när man klumpar ihop invandrare som ett problem i sig utan att sepparera frågan Islam kontra invandringspolitik generellt.

Jag är son till invandrare jag kommer den dag det behövs stå först i ledet för att dö för Sverige,Europa och frihet.

När SD med flera förstår att 90% av alla icke Muslimska invandrar grupper efter 2-3 generationer i mångt och mkt aklitimaserat sig i svenska samhället och fokuserar på det hot mot demokrati och våra fria liv som islam är...då och först då kommer det hända saker ute i europa.

Svarta,mestiser,mulater, Greker,italienare,Finnar, Tyskar, Svenskar, Asiatier you namne it, kommer unisont resa sig upp och säga enogh is enogh.

Europa är till för oss som vill leva här på grund av den demokrati och frihet som finns här. Inte för dom som vill leva här för att förslava oss till andra klassens dhimi medborgare i ett samhälle av religöst mörker.

När Europas höger partier kommer fram till detta då kommer vi få se en revultion på erupas gator.

Redan idag behöver vi i europa en motvikt till dom Islamiska mobbar som slår sönder europeiska städer när deras religion ifråga sätts eller tas i mun av en kaffir.

När national socialister släpper sina konspirations teorier att ett antal miljoner judar sitter i ett hemlig kontroll rum och behärskar värden.

När dom 10 000 tals sk Fotbolls hulliganer med som bevisligen är beredda att försvara sina teritorier med våld,, när dom vänster aktivister som mognat förbi 14is stadiet inser att dom är dom första vars huvuden rullar när politisk islam blir norm...då kommer vi se ett motsånd vi kommer se ett europa som e obekvämt och inte alls så atraktift för migrations och navitivites jihad.

När europa ser vad som händer när poliiskt våldsam islamism möts med våld tbaxs, Nämligen ännu mer våld och ohygliga metoder av fredens religion i den våld spiral som kommer ske,, så kommer europas folk snoppet se hur dom fromma muslimerna väljer att stödja dom extrema islamiska krafter som med våld och hot utlöst mot reaktioner.

När man ser att sypatierna oss dessa till 100% går till sina muslimska Bröder och systrar i kampen mot ett öppet europa.

Då och kanske då vaknar till sisst den genomsnitlige europen och förstår att Islam är en våldsam ism och krigar idelogi skappad av en sjuk man som halsögg kvinnor och barn och äkta en 6 åring.

Islam är ingen religion det är en manual i krigs föring skriven av en krigis bedhunin krigare...

Dax att organisera oss...

Anonym sa...

Rättar mig..

Dokumäntär serien på youtube på 10 delar heter.. Islam - What the West Needs to Know .. och inget annat.