2009-01-20

40 al-Qaedamän döda i ett misslyckat experiment med biologiska vapen?

De 40 al-Qaedamän som tidigare i månaden hittades döda i pest i ett träningsläger i Algeriet kan ha dött som ett resultat av ett experiment som misslyckats. Man vet att organisationen tidigare har visat ett intresse för biologiska vapen (anthrax) och en expert på kemiska vapen, Dr Igor Khrupinov, på Georgia University, säger: “Al-Qaeda is known to experiment with biological weapons. And this group has direct communication with other cells around the world.", “Contagious diseases, like ebola and anthrax, occur in northern Africa. It makes sense that people are trying to use them against Western governments.” , “Instead of using bombs, people with infectious diseases could be walking through cities.” Förra året avslöjades det att 100 misstänkta terrorister genom akademiska studier har försökt att få tillgång till laboratorier i Storbrittanien.

Visserligen var en gång skräcken för det kommunistiska Sovjetunionen befogad men det fanns ändå en gemensam logik och rationalitet väst delade med det kommunistiska öst. Då visste väst ganska väl var man hade sin fiende, idag är det inte längre så lätt då de militanta islamisterna har en helt annan syn på det rationella och logiska som en direkt följd av sin gudssyn. Vi lever i väntan ... ... ... på nästa "big hit" och ingen vet var och när den kommer och hur den kommer att se ut.

M.J

3 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

En del straffar allah direkt... :)

Anonym sa...

Det kan ju också vara så att ledaren för gruppen testade den färdiga produkten på sina egna för att eliminera alla vittnen.

F.ö. har det ju redan inträffat attacker av biologisk krigföring här i Sverige - genom de s.k. HIV-männen. De började redan på 90-talet med en iranier som avsiktligt försökte smitta så många svenskor som möjligt och han har fått många efterföljare efter det.

Anonym sa...

Vi vet inte VAR eller NÄR bara ATT Freedliga Religionen Islam kommer drabba oss 1000-faldigt värre nästa gång.

Gissningstävlan:
London?
Paris?
Madrid?
Rom?
Berlin?
Köpenhamn?
Hamburg?
Stockholm?
Milano?
Wien?