2009-01-15

Expo-Antisemitismens nya ansikte (never to be published)

Vi är många nu som i dessa dagar av uppblossande anti-semitism väntar med spänning på expos nummer om anti-semitismens nya ansikte. För det borde väl vara en av organisationens främsta uppgifter att döma av deras egen verksamhetsförklaring. "Stiftelsens plattform värnar demokrati och yttrandefrihet mot rasistiska, högerextrema, antisemitiska och totalitära tendenser i samhället." Den dag de gör det på ett genomträngande och seriöst sätt genom att granska det islamska judehatet med dess konsekvenser för den europeiska judenheten är jag beredd att ta dem på allvar. Inte förren dess. Detta kommer förståss aldrig att ske då merparten av dem som jobbar där är vänster, en islamälskande vänster som ivrigt stöder allt som är anti-västerländskt, oavsett organisationernas övriga ideologiska innehåll.

M.J

6 kommentarer:

From Sweden with Grief sa...

Sant M J!

Anonym sa...

Idag är det ju vänstern, inklusive socialdemokratin, som stödjer anti-semitiska och anti-demokratiska krafter såsom Hamas, Hizbollah och Iran. Vänster har tappat alla demokratiska koncept och öppet allierat sig med islam fascisterna.

World traveller sa...

Svenska politiker i demonstrationer tillsammans med Hamas och Hizbollah!!! En norrman sa att i jaemfoerelse med dagens politiker saa var Vidkun Quisling bara smaakriminell! Vad saejer man om vaara egna politiker? Ut med det svenska, in med Islam!!!

Anonym sa...

Polariseringen av svenskt samhälle är bara bra. Framtidens gräns ska inte dras mellan konservativ och socialist, eller mellan en troende och en ateist. Framtidens gräns ska gå mellan västerländsk demokrati och barbariet. Det verkar som sossarna har redan valt sida.

Anonym sa...

Expo borde skriva om detta:

http://muslimsagainstsharia.blogspot.com/2009/01/moderate-muslim-ahmed-marcouch-wants.html

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Mohammed Omar sysslar med svensk historieförfalskning. Läs här om ett fall i england:

http://gatesofvienna.blogspot.com/2009/01/historectomy.html#readfurther