2009-01-20

Hamas hotar Europa

Talal Nassar, Hamas talesman i Syrien varnar för att Europas muslimer inte kommer att glömma EU;s svek i samband med kriget i Gaza. “The European position through this was not good and effectively supported the Zionists,” säger han mästrande. “They should understand that Europe will be the first to get damaged by the Islamic movements there. Revolutions always arise out of injustice."

Människan har mage att hota oss, vi som under årtionden genom nationellt stöd och genom E.U pumpat in miljarder för uppbyggnad av de Palestinska områdena, som sedan försnillats av Fatah eller gått till inköp av mer vapen för att utplåna Israel. En organisation som efter Israels förstörande har för avsikt att föra den islamska revolutionen till Europa, för att citera Khaled Masha´l
; -"Tomorrow, our nation will sit on the throne of the world. This is not a figment of the imagination, but a fact. Tomorrow we will lead the world, Allah willing. Apologize today, before remorse will do you no good. Our nation is moving forwards, and it is in your interest to respect a victorious nation."

Mitt svar på detta är att uppmana er alla att köpa israeliskt, så mycket ni kan, apelsiner, viner och jordbruksprodukter av alla de slag. Jag rekommenderar starkt att ni går in på Palestinagrupperna i Sveriges hemsida och ser vad för slags produkter som skall inhandlas. Israels landsprefix (EAN-nummret på streckkoden) är 729.

M.J

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hoten har uppenbarligen effekt. Bara idag har vi i media sett två exempel av islam-rädsla och undfallenhet från svensk sida. Först beslutade SL att inte förlänga kontraktet med franska Veolia, som även bygger spårväg i Israel. Sedan avslöjas att ICA och Lidl märkt om israelisk frukt med annan ursprungsbeteckning. Ingen av ynkryggarna vågar sedan ens erkänna att de gjort det av rädsla för muslimsk ilska och våld. Självcensuren har redan börjat...

Länkar:

http://www.realtid.se/ArticlePages/200901/20/20090120155209_Realtid806/20090120155209_Realtid806.dbp.asp

http://www.realtid.se/ArticlePages/200901/20/20090120082128_Realtid695/20090120082128_Realtid695.dbp.asp

Anonym sa...

Hoppas dom tänder på !Skulle vara perfekt för SD ..en terror attack några veckor innan valet skulle lyfta SD rejält.

Anonym sa...

The Best mohammed T-shirt art is from Sweden. Watch and read the info at,
http://www.mohammedt-shirt.com
FUCK islam and the false prophet.
mail: mohammedt-shirt@europe.com
tele: +46735563126

Anonym sa...

Alla muslimer i Sverige kommer att förråda oss. Palestinagrupperna består av judehatare och är livsfarliga t.o.m. välutbildade akademiker som Mohamad Omar, vars välstånd vi skattebetalare har finansierat, har bekänt färg och vill störta oss i fördärvet. Sveket är monumentalt. Det enda som kan rädda oss är tyvärr ett stort terrordåd i Sverige eller Europa med tusentals döda! Tragiskt men sant!

Anonym sa...

Hamas ord kan ses som en krigsforklaring mot alla europeer.

Snart ar det dags for europa att bli likt Gaza med inbordeskrig som forutspas i videon?:


http://se.youtube.com/watch?v=6mJOO6vQ0ac

peter

Anonym sa...

Hamas och Gaza är ca 2 miljoner, vi i Europa är 400 miljoner.

200 Europeer för varje teoretisk Hamas-medlem, men 50% är kvinnor, det gör 400 Europeer mot EN islamist.

Asfaltera Gaza oh delar av Israel, gör p-plats där.

/Yngve R