2009-01-03

Fredsagent inget att invända mot icke-muslimska slavar

På sighten Svenskmuslim.se diskuteras alla handa intelligenta islamska spörsmål som "Hur du bör bete dig i toaletten", men bland dessa till synes löjeväckande och triviala diskussioner döljer sig också någonting helt annat.

I diskussionen (november-december 2007) deltar en av de så kallade Fredsagenterna (se tidigare artikel), framsprungna ur studieförbunden Ibn Rushd och Sensus och delfinansierade av Allmänna Arvsfonden, Folke Bernadotteakademin, Ungdomsstyrelsen och Sida, i en diskussion om kvinnans aura. Om detta spörsmål skriver en muslim (kallad b); -"Hur som helst: ang kvinnans awra: En fri kvinnas awra enligt Hanafi madhhab är hela kroppen utom ansikte och händer. Det råder ikhtilaf ang. om huruvida även fötterna är awra. Fatwa är att fötterna också är awra, men det finns giltiga åsikter enligt vilka fötterna får visas. En slavkvinnas awra är samma som mannens, d.v.s. från navel till knän, inklusive knän men exklusive navel (obs tvärtemot Shafi'i-skolan). Samma gäller för kvinnor sinsemellan.".

Fredsagenten i Västerås svarar då med följdfrågan; -"Baraka Allahu fiki syster! Jag har bara två frågor: 1. Vad innebär en fri kvinna och en slavkvinna? Vem är fri och vem är slav? 2. Så inom shafii skolan, så är alltså naveln och knäna inte aura?", som av muslim (b) besvaras; -" 1. Icke-muslimer som tas tillfånga i krig kan tas som slavar. 2. hänvisar till "Abbes" inlägg ovan", och den så kallade Fredsagenten svarar helt obekymrad, helt utan minsta antydan till ifrågasättande och upprördhet; -"Tack syster! Hade inte lagt märke till att bror Abbe hade skrivit svaret." (4 dec.2007).

Här kan man få en aning om vad dessa så kallade fredsagenter är av för skrot och korn, fullblodsmuslimer, redo att acceptera allt som står på islamsk grund, även om det rör sig om det i sharian institutionaliserade muslimska slaveriet. Inte en antydan till eget tänkande, förskräckthet, ifrågasättande eller allmän moral, och denna organisation uppbär statliga medel och idkar samarbete med bland annat Kristna Fredrörelsen.

Organisationen Svenska Muslimer för Fred och Rättvisa ur vilka de muslimska Fredsagenterna emanerar visar på sin hemsida sin inklination för Fred och Rättvisa på islamsk basis, det vill säga genom att ensidigt anklaga Israel för kriget i Gazaremsan, och systematiskt blunda för det islamistiska Hamas raketbesjutning av landet och alla de självmordsbombare de har fostrat genom sin jihadistiskt inspirerade ideologi (se deras allt utom fredliga programförklaring). Förvisso kräver de nu ett slut på våldet från båda sidor, ingenting har dock hörts ifrån dem när våldet enkom drabbade Israel och judarna.

M.J

3 kommentarer:

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Jag fick dessutom intrycket av att fredsagenten var en konvertit, vilket i sak gör det än mer skrämmande. Kan mer förstå dem som blivit hjärntvättade med detta elände sedan dom var spädbarn men att en vuxen svensk kvinna, uppväxt med demokrati och svenska värderingar bara sådär gör en 180 graders vändning och sväljer med hull & hår denna sjukdom kallad islam är helt obegripligt.

Anonym sa...

Egentligen är det inget konstigt att en svensk kvinna sväljer detta med hull och hår, för om vi tänker efter på 60-70-80-90 talet gick massor av svenskar och andra västerläningar med i det som vi kallar sekter som livets ord, jehovas, Hare krishna osv, dessa personer avfärdades som galen pannor som man tyckte synd om tom för vissa sekter startade program för att få sina anhöriga att lämna dom.

I dag söker sig många ur samma kategori till Islam som i sin ortodoxa lära är en sekt till punkt och pricka,men iochmed sin status som värds religion och antalet utövare och PK- korekt heten används dessa konvertiter istället i media och mainstream tyckande som exempel för att Islam är ngt fint och bra -Titta tom lotta som var en so go och glad tjej har nu konverterat till Islam" då måste det ju vara ngt bra! -Henne måste vi lyssna på hon har säkert mycket att lära oss svenskar som e så trångsynta!

Angående troende Muslimers syn på icke muslimer är den ju ganska välkänd bland dem som har lite i huvudet. Nämligen Rasism, apparthied och avstånds tagande för ens egna nära till förmån för en främling som är muslim.

Detta syns väl ganska tydligt idag när hela värden skakas av palestina konflikten som utroppas som ett förintelse krig när drygt 500 personer hitills dött.

Muslimer bryr sig bara om andra Muslimer ett par hundra tusen mördade kristna afrikaner i Afrika helt tyst. 500 döda palestiner krav på värds krig och utrotande av det judiska folket på barikaderna i arabvärden och europas sörre städer.

Ganska intressant att se hur vänster pressen i sverige nu fullt ut är ett instrument för arabiska och islamistiska lobyist grupper som med proppa ganda likt den man använder i arabvärden nu fullt ut har sina presskanaler som fyller samma funktion, heller när var ni senast med om en konflikt där svenska media räknade upp varje civil som dödas eller gör en rubrik över varje nytt barn som dödas och publicerar bilder i parti och minut på alla döda barn och kvinnor i Gaza, ska bli intressant när det lagt sig om Palestinerna har lärt sig läxan från libanon konflikten där samma kvinna syntes på 3 olika bilder från 3 separata bilder, kanske lyckas dom skaka fram ngt fler gråtande statister denna gång.

Tillbaka till frågan om Muslimers sy på oss otrogna,, hade en intressant chat i över en timme med en kvinlig svensk konvertit där jag stötte och blötte just frågan om icke muslimer kontra muslimers värde för henne efter mycket slingrande och annat fram och till baks med diverse infals vinklar trots att hon inte verkade vara skarpaste kniven i lådan (föga förvånade iof)

Så fick vi fram reslutatet, i situationen att hon hade två människor i nöd där hon kunde rädda en person så skulle hon rädda en främmande muslimsk kvinna som hon alldrig träffat före "Trumvirvel" Sin Mamma, Pappa, Sina svenska syskon, Sina fd bästa svenska väninor, även före sina fd vänner eller syskons barn.

Sådan härlig människo syn och förnuft reagerar i dessa led, steget att hjälpa till vid en terror attack mot civila blir ju inte så långt med den människo synen.

Muslimer är värda allt kronan på verket. alla andra inget värde alls, ohyra.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Hoppas verkligen hennes familj har tagit avstånd för denna förrädar-dotter/syster/väninna.