2009-01-21

Geert Wilders inför rätta i Nederländerna !

Oroande nyheter kommer från Nederländerna, islamkritikern och partiledaren Geert Wilders kommer att ställas inför rätta för att ha skapat "rashat" genom sina antiislamiska uttalanden, bland annat uttalandet att koranen skulle vara en "fascistisk" bok. 2007 försökte han få koranen förbjuden på samma sätt som nazismens "Mein Kamp", vilka båda enligt honom innehåller passager som står i konflikt med västerländska värderingar. Domstolen i Amsterdam menar att den bild han i såväl artiklar som i sin film Fitna ger av islam är ensidiga generaliseringar ... vilka kan leda till hat. Domstolen överlägger även om han skall åtalas för att ha förolämpat troende muslimer genom sina jämförelser mellan islam och nazism.

Nazism, fascism och även samhällsomstörtande vänsterextremism kan man bekämpa genom information då det handlar om renodlade politiska organisationer som står på politisk-ideologisk grund, icke islam då den lever en skyddad tillvaro såsom varandes religion, oavsett dess politiska ambitioner, dess ultra-reaktionära och hatfyllda dogmer. Vem står näst på tur inför skranket?

M.J

11 kommentarer:

From Sweden with Grief sa...

Muslimer har ju själv flaggat med nazistsymboler den sista tiden otroligt frekvent, så jag förstår inte vad man grundar åtalsunderlaget på. Muslimerna själva tigger om mer nazister och hissar nazistflaggor i MÖ..så det är bara muslimer själva som får definiera vad de anser är islam och nazism, ingen annan göre sig besvär?

Anonym sa...

Jag tycker inte att detta skulle vara enbart utav ondo. Om nu inte domstolen är fullständigt korrupt så bör Geerts försvar vara väldigt lätt att påvisa kopplingen av islam och nazism. Och därmed bör Geerts åtal enbart gynna beslysningen av islamofachismen och det är det vi vill och jobbar dagligen för.

Lite PR för saken i bästa fall...

Anonym sa...

Jag glömde ett rungade citat "God bless Hitler"

Anonym sa...

"Domstolen i Amsterdam menar att den bild han..ger av islam..kan leda till hat"

Kan leda till hat ?

Självklart, verkligheten visar att islam ÄR 100% hat. Tacka faan för om man blir hatisk till denna vidrigt äckliga pedofilsekt !!

Den borde omgående förbjudas.

Hatet mot detta kadaver till religion skall spridas så mycket det bara går.

Se till att sprida hatet !

Den enda gode muslimen är en död muslim.

Xx sa...

Om inte kommentatorerna slutar med utryck som; -"Den ende gode muslimen är en död muslim" måste jag i värsta fall börja granska alla kommentarer innan de publiceras. Så skärp er!!! Bloggen vill också passa på att uttryckligen ta avstånd mot våld och uppmaningar till våld riktat mot muslimer.

MVH/M.J på islam och islamistövervakaren

Anonym sa...

Saker och företeelser måste få kallas för vad de är.

Sluta hyckla !

Anonym sa...

Det lär hur som helst aldrig bli någon ordning förrän muslimerna är utraderade från jordens yta !

Anonym sa...

Gert Wilders blev redan tidigare stämd vid domstolen. Han frikändes utan några som helst problem. Åklagaren inte ens försökte överklaga beslutet. Man kan alltid hitta några andra pucko som vill bli berömda och gör saken om. Om Wilders skulle mot allt förmodan inte bli frikänd blir det katastrof för multikulti demagogi i Holland. Det skulle utlösa en mindre revolution, ty idag är till och med moderata invandrare i Holland trötta på islamiska fundamentalister.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Glöm inte skriva under petitionen till stöd för Wilders. Finns bl a på Gates of Vienna.

From Sweden with Grief sa...

FreeBird, vi får hoppas på samma utgång denna gången också!
Peter B, jag hoppas det samma, att det blir en rejäl debatt som får människor att verkligen tänka till om de får verkliga och vettiga fakta.
Robin, jag skriver på på studsen!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

En av kommentatorerna på GoV föreslår att man borde starta en parallell petition om att man är emot både islam och nazism. Syftet är att det skulle bli väldigt svårt att åtala alla som skriver på, i synnerhet om det blir lika många som skriver på för Wilders hehe... PK-iterna skulle få hjärnhärdsmälta.