2008-11-27

Massiv jihaddistattack i Bombay, Indien

Och så rullar jihad (inre navelskådan och strävan efter att bli en bättre människa enligt somliga muslimer) vidare, denna gång mot det sekulära Indien. (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 , 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23) Rapporter talar om att runt 100 personer skall ha dödats och 250 skadats i en mycket välorganiserad attack riktad mot 7- 9 mål runt om i Bombay. Bland annat skall två lyxhotell, ett antal caféer, en järnvägsstation, en bar och ett sjukhus ha varit målen för attackerna, som förefaller att främst ha riktat sig mot amerikaner och britter men även drabbat indier. En grupp som kallar sig Deccan Mujahideen har tagit på sig ansvaret för attacken.

Ytterligare några förvirrade individer som helt har missuppfattat det här med islam och jihad kommer vi få veta om någon företrädare för de islamska intresseorganisationerna släpps fram i media. Inte ett ord om att sharian faktiskt föreskriver ett heligt krig mot ickemuslimerna tills all dyrkan ägnas Allah och de otrogna underkastar sig.

"Han är den, som har sänt sin apostel med vägledning och sanningens religion för att giva den seger över varje annan religion, om ock avgudadyrkarna (icke-muslimerna) skulle harmas." (sura 9:33) i engelskspråkig översättning (sura 9:33)

"I have been commanded to fight people until they testify that there is no god but Allah and that Mohammed is the messenger of Allah..." (Sahih Muslim 1:33)

"Sincelawful warfare is essentially jihad and since its aim is that the religion is Gods´s entirely and God´s word is uppermost, therefore according to all Muslims, those who stand in the way of this aim must be fought. As for those who cannot offer resistance or cannot fight, such as women, children, monks, old people, the blind, handicapped and their likes, they shall not be killed unless they actually fight with words and acts" (Ibn Taymiyyah, jurist av Hanbaliskolan)

Här är det också på sin plats att informera om att det inte enbart är de kristna och judarna som har varit måltavla för jihad allt sedan denna perfida religion grundades. Indiska halvöns hinduer och buddhister tillhör de i särklass hårdast drabbade av islamsk imperialistisk iver. Jag avslutar här med ett passande citat av Francois Gaultier;

"The massacres perpetrated by Muslims in India are unparalleled in history, bigger than the holocaust of the Jews by the Nazis; or the massacre of the Armenians by the Turks; more extensive even than the slaughter of the South American native populations by the invading Spanish and Portuguese."


UPPDATERING: Under natten utvecklades attacken till ett gisslandrama där jihaddisterna höll upp emot 100 hotellgäster som gisslan. Säkerhetsstyrkor rapporteras nu ha stormat hotellen Taj Mahal och Trident Oberoi. Enligt uppgifter skall endast sex av de 100 dödade vara utlänningar, därmed torde man kunna tona ner de första rapporterna om att det främst var amerikaner och britter som man var ute efter. Kanske är det en sån här typ av storskalig och väl samordnad attack man kan vänta här i Europa nästa gång, kanske under julhandeln, resultat skulle vara minst sagt förödande.

"... Jag skall injaga skräck i deras hjärtan, som äro otrogna; halshuggen dem och huggen av dem alla fingrarna!" (sura 8:12) i engelskspråkig översättning (sura 8:12)

En bild för de läsare som tror att all jihaddistisk verksamhet riktar sig mot det elaka väst ta en titt på denna man och gå sedan in på hemsidan Hindu Holocaust Museum och informera er om islams brott på den Indiska subkontinenten eller varför inte sighten History of Jihad. Kolonialism är inte någon ny företeelse som "uppfunnits" av väst, islams snabba spridning genom offensiva krig är ett praktexempel på hur kolonialismen kunde te sig innan väst förmådde stoppa dess expansion och långsamt trycka tillbaka islam.

För er som tror att dessa troende muslimska män kan ses som allierade i kampen mot imperialism, vill jag bara säga att de inte har någonting emot företeelsen så länge det är islam som står för utövandet. Läs den utmärkta "Islamic Imperialism. A History" av Efraim Karsh.

Somliga kommer dock aldrig förmå sig kunna erkänna att islam på många sätt är exeptionell och att den på ett dramatiskt sätt skiljer sig från de övriga världsreligionerna i sina anspråk, sin människosyn och sin världsbild. De kommer inte ens kunna erkänna det vid nästa större attentat i Europa, inte ens om de själva och deras anhöriga skulle bli offer skulle de göra det. Så mycket hatar de sig själva och det egna religio-kulturella arvet. De kommer att säga det kunde lika gärna vara kristna fundamentalister utan att ens reflektera vad en kristen fundamentalist egentligen har att rätta sig efter för bud, till skillnad mot en muslimsk dito. De skulle säga de är minsann inte bättre de inte.

M.J

27 kommentarer:

Anonym sa...

Hej M J

Som hindu kan jag bara säga att du har mitt fulla stöd för din strävan. Bra skrivet!

M. Dhoni

Anonym sa...

Islam är rent hat. Islam måste förbjudas i den civilicerade världen. Detta är ren islam.

Anonym sa...

Försökte hitta vilket syfte terroristerna har, vilket jag gjorde först här. Varken Svd eller tv4 uppgav någonting om den religiösa bakgrunden.

Anser de att det är underförstått eller är det ett exempel på censur?

Anonym sa...

Ja - så bekrefter muslimene selv at de er en potensiell fare for vesten.
Uansett hva PK regjeringen eller media i Norge - enn måtte mene!
Muslimene MÅ overvåkes og rettsforfølges i Norge. Og vesten for øvrig må slå hardt tilbake på all terror i Allahs navn
Hilsen Varg

Anonym sa...

Nu finns det ju t ex militanta hindu-nationalister också i Indien, så ska du diskutera just Indien blir det lite tomt att bara nämna en våldsutövande grupp.

Anonym sa...

Och varför tror du att hindunationalismen har uppstått, kanske? vänta bara till en tredjedel av befolkningen i Sverige är muslimsk, så får du äta upp dina ord. Hinduer är naturligtvis inga helgon, men vi vet alla vilka som utför kallblodiga mord av detta slag. Skilj på aktion och reaktion.

Anonym sa...

Du har förstås all rätt att vara kritisk till islam, men jag tycker ändå det vore på sin plats att skilja på islam (religion) och islamism (ideologi) - det vill säga om du verkligen är intresserad av en lösning och inte en ytterligare polarisering. Sedan bör du vara försiktig med dina citat: Gaultiers jämförelse med förintelsen och den spansk-portugisiska kolonialismen (som direkt eller indirekt orsakade runt 70 miljoner dödsoffer) är antingen tagen fullständigt ur sin kontext, eller absurd.

Harry Harrysson sa...

Och vad gör Bildt? Visar sitt Mona Lisaleende och nämner inte med en stavelse att det är islamister som är förövarna.

Vad kunde han göra? Säja att Sverige inte blir med i den välplanerade FN-betalda antisemitiska hatfesten som blir uppföljare till Durban I i april! Uppmuntra andra EU-länder att göra sammalunda men....., Sverige har väl inte vågat säja ifrån sedan stormaktstiden.

Anonym sa...

Det finns ingen skillnad mellan ISLAM och ISLAMISTER !

ISLAM = Total underkastelse alt. död

Anonym sa...

Tänk om alla förstod att man inte löser meningsskiljaktigheter med hat och krig. Det är vad du/de gör mot andra som sedan kommer tillbaka som en katapult. Lev i och med kärlek och förlåtelse. Kan inte fatta att hatet och de destruktiva har kommit till Indien på detta vis! Var med och be för vår jord och för att kärlek och fred ska segra. Det hjälper! L

Xx sa...

Hej du senaste Anonym!

Islamism är ingenting annat västlig terminologi och borde egentligen kanske inte användas då den mer förvillar än klargör. Det är islam som är problemet, för att citera mig själv, islamism är ingenting annat än; -"Islam as it used to be in Dar al-Islam until 19th century western colonialism came about, and how it´s still understood by a majority of the islamic ulema". Det är ur islams historia och framväxt genom ett offensivt jihad, samt ur de heliga skrifterna (koranen, haditherna och siran)och den gudagivna lagen, sharian, jihaddisterna hämtar sin inspiration och finner legitimitet.

Gaultier gör ingen jämförelse mellan förintelsen och iberisk kolonialism. Om du läser en gång till kommer du att se att jämförelsen står mellan den islamska kolonialismens offer på den indiska halvön å ena sidan och de som sammantaget lidit och dött under spansk/portugisk imperialism i latinamerika, massmorden på armenier och syrianern i det Osmanska Turkiet och förintelsen av judar och zigenare i det trdje riket.

Följdaktligen är citatet inte alls absurt och out of place som du vill hävda, utan tvärtom högst relevant.
m.j

om antalet människor som fått lida

Xx sa...

Hmm det blev fel med det senaste anonym,nåväl det framgår väl vilken av replikanterna jag har kommenterar.

m-j

Anonym sa...

Förlåt, jag var oklar: jag menade alltså att Gaultier gör en jämförelse i betydelsen konsekvenser, dvs lidande och döda. Fortfarande ur all proportion vad gäller siffror. Sen kan man ju diskutera vad statistiken som sådan egentligen säger. Jag menade mest att det var absurt att kalla det "unparalleled".

Och vi är fullständigt överens om att dogmatisk religion som får fritt spelrum är farlig och att frågan omgärdats av politisk korrekthet. Vad jag vänder mig mot är en förenklad syn på religionen som grundläggande orsak istället för som ursäkt/verktyg för politiska mål. Det blir en destruktivt vädjan till rädsla istället för maning till insikt.

Citat ur Koranen är för övrigt inte bevis för någonting, lika lite som utdrag ur bibeln är det; de är båda motsägelsefulla texter som i princip kan bevisa vad som helst om man letar. Det är just därför den politiska analysen är så mycket viktigare.

Xx sa...

Visst spelar andra faktorer roll i sammanhanget det förnekar jag inte, dock väljer jag att lägga fokus på teologin/ideologin då det är därifrån såväl reformistiska som militanta "islamister" hätar sin näring. Det är ur dem de hämtar sin världsbild och människosyn, och det framför allt det är med referens till dem man ger legetimitet åt sina handlingar.

När det gäller islam så har citat en helt annan bäring även idag till skillnad mot de andra två världsreligionerna. Orsakerna till detta kan man sia om men till en stor del finns det mekanismer (som till exempel bida- och apostasikoncepten)inbyggt i islam som hindrar avgörande förändringar i religionen.

Risker för att "feltolkningar" av nya testamentet skall leda till religiöst våld är nästan intill obefintlig i en jämförelse med islam. Då det det i islam till skillnad mot kristendomen faktiskt finns rikligt med textavsnitt som inte bara föreskriver jihad som ett obligatorium, utan också som hyllar det religiösa våldet, om det sker på föreskrivet sett.

Då den fromme muslimen ser allt genom religionens prisma är den politiska analysen i mycket hög grad relaterat till denna. För att förstå dem och deras bevekelsegrunder måste man förstå att de har ett helt annat tänk än oss, en annan moral och en diametralt annan syn på vad som är realistiskt och rationellt.

I vilket fall uppskattar jag din kommentar.

mvh/m.j

Anonym sa...

Islam is NOT the religion of peace, it is "The Religion of Violence".

As long as the Muslim population remains around 1% of any given country they will be regarded as a peace-loving minority and not as a threat to anyone. In fact, they may be featured in articles and films, stereotyped for their colorful uniqueness:

Nation % Muslim
United States 1.0%
Australia 1.5%
Italy 1.5%
Norway 1.8%
Canada 1.9%
China 2.0%

At 2% and 3% they begin to proselytize from other ethnic minorities and disaffected groups with major recruiting from the jails and among street gangs:

Nation % Muslim
Denmark 2.0%
United Kingdom 2.7%
Germany 3.7%
Spain 4.0%
Thailand 4.6%

From 5% on they exercise an inordinate influence in proportion to their percentage of the population. They will push for the introduction of halal (clean by Islamic standards) food, thereby securing food preparation jobs for Muslims. They will increase pressure on supermarket chains to feature it on their shelves — along with threats for failure to comply. (United States).

Nation % Muslim
Switzerland 4.3%
Philippines 5.0%
Sweden 5.0%
The Netherlands 5.5%
Trinida and Tabago 5.8%
France 8.0%

At this point, they will work to get the ruling government to allow them to rule themselves under Sharia, the Islamic Law. The ultimate goal of Islam is not to convert the world but to establish Sharia law over the entire world.

When Muslims reach 10% of the population, they will increase lawlessness as a means of complaint about their conditions (Paris –car-burnings). Any non-Muslim action that offends Islam will result in uprisings and threats (Amsterdam - Mohammed cartoons).

Nation % Muslim
Guyana 10.0%
India 13.4%
Israel 16.0%
Kenya 10.0%
Russia 15.0%

After reaching 20% expect hair-trigger rioting, jihad militia formations, sporadic killings and church and synagogue burning:

Nation % Muslim
Ethiopia 32.8%

At 40% you will find widespread massacres, chronic terror attacks and ongoing militia warfare:

Nation % Muslim
Bosnia 40.0%
Chad 50.1%
Lebanon 59.7%

From 60% you may expect unfettered persecution of non-believers and other religions, sporadic ethnic cleansing (genocide), use of Sharia Law as a weapon and Jizya, the tax placed on infidels:

Nation % Muslim
Albania 70.0%
Malaysia 60.4%
Qatar 77.5%
Sudan 70.0%

After 80% expect State run ethnic cleansing and genocide:

Nation % Muslim
Bangladesh 83.0%
Egypt 90.0%
Gaza 98.7%
Indonesia 86.1%
Iran 98.0%
Iraq 97.0%
Jordan 92.0%
Morocco 98.7%
Pakistan 97.0%
Syria 90.0%
Tajikistan 90.0%
Turkey 99.8%
United Arab Emirates 96.0%

100% will usher in the peace of 'Dar-es-Salaam' — the Islamic House of Peace — there's supposed to be peace because everybody is a Muslim:

Nation % Muslim
Yemen 99.9%
Afghanistan 100.0%
Saudi Arabia 100.0%
Somalia 100.0%

Of course, that's not the case. To satisfy their blood lust, Muslims then start killing each other for a variety of reasons.

Anonym sa...

"Tänk om alla förstod att man inte löser meningsskiljaktigheter med hat och krig. Det är vad du/de gör mot andra som sedan kommer tillbaka som en katapult. Lev i och med kärlek och förlåtelse. Kan inte fatta att hatet och de destruktiva har kommit till Indien på detta vis! Var med och be för vår jord och för att kärlek och fred ska segra. Det hjälper! L"

Väx upp för faan din jävla naiva idiot !
Det är såna dårar till människor som du som antagligen kommer bidra till västvärldens och därmed den mänskliga civilisationens utplåning !!

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

PK-dårarna kommer inte vakna förrän den dag då dom förs till schavotten. Eller kanske inte ens då. Det blir väl lättare att blunda ända in i döden än att erkänna att man hade fel.

Anonym sa...

Det tragiska är att pk-eliten inte kommer att vakna upp även om det blir ett blodigt attentat i Sverige. Att vi som vill se frihet och upplysning överhuvudtaget skall behöva tänka i dessa banor är än mer tragiskt. Etablissemangets tystnad måste få ett slut men hur? Total förtvivlan!

Anonym sa...

Från Kurtan,

Känner att det är på plats att lägga in en artikel av arabologen Jan Jansen en lärd holländare. Detta utdrag är taget från Bloggen Gates of Vienna. Rekommenderas. Mottar gärna en kommentar. (ursäkta längden på inlägget islamofoben...)

http://gatesofvienna.blogspot.com/2008/11/impossibility-of-bridging-gap-between.html#readfurther

There is little choice other than to admit that since 9/11 Islam and the West are at war with each other. Who is going to win? Islam has the advantage that it knows what is happening. In Muslim eyes it is the old battle between the House of Islam and the House of War. The West has the disadvantage that it can not believe its eyes, and has great difficulty in admitting that something is going on. The West assumes that those who are attacked have not been friendly enough to those who attack. There must be a reason why the victim is attacked. Why do they hate America? That an attacker may have his own reasons to proceed to attack, reasons that are entirely separate from those who are attacked, does not come up to the average Westerner.

There is another factor that blinds the West: The Left has been unable to change the free, capitalist societies in the West. Islam also wants to change the society. The Left now hopes with the help of Islam to finally have success in changing society. It is questionable whether that is a realistic expectation. Islam does aim at social reforms, but Islam has a very different ideal of society than the European or American Left. When Khomeini came to power, as you may recall, he liquidated his wildly enthusiastic Leftist allies within a few months.

The Islamic strategy aims first to take in Europe, and strategically that is undoubtedly true. After Europe has fallen, Israel can not cost that much trouble, and America will readily follow after this. In order to conquer Europe it is also likely that remarkably little violence will be needed. The demographics do what they do, and the occasional assassination of a cartoonist, writer, or politician who makes bit too much trouble will do the rest.

The European elites are bending over backwards to comfort Islam, and are certainly not willing to become aware of the history of the expansion of Islam. Even with the CDA [Christian Democrats — a party in the current governing coalition] and the Christian Union [Christian Socialists — also a party in the current governing coalition] there is a peculiar reluctance to inform themselves about the history of the decline of Christianity under Islam. There cannot even a trainee at the party office being spared to do so.

At the same time, the ruling elite positions itself rock-hard against critics of Islam, who are if necessary, think of Gregorius Nekschot rousted from his bed by a platoon of mobile police units, but the same mobile units are not deployed to deal with misconduct by Muslims, because then all that matters is to do everything “to prevent worse happening”.[11] The leaders of the Muslim communities couldn’t wish for more. Under such circumstances, it is sufficient that the test of time does its useful work, and within a few decades everyone forgets why you should not become a Muslim.

Does one of the two parties deserve to win or lose the war? Is Western culture superior to the Islamic, or vice versa? The university spends numerous man-hours to prevent students from wanting to answer that question. From the perspective of a researcher all cultures are equal. But that question about the superiority of Islam or the West should not be answered from the perspective of an academic researcher who may or may not come to lay eggs in NOVA [leftist TV news program] or Pauw and Witteman [Leftist political interview TV program]. That question must be answered from the perspective of Western taxpayers. Those who pay their taxes to a government which in return has promised them where necessary to protect them against violence. It is desirable that both parties fulfill their obligations.

Is Islamic culture superior to its Western counterpart? It is almost unbelievable that societies that are incapable of providing their citizens with an operating sewage disposal system can be seen as equal to — or superior to — the West. The practice of dentistry alone should convince outsiders that the West is far superior.[12] And then there is the rest of medical science, and technology. But, as the Bible says somewhere: “The fastest does not always win the race.” (Eccl. 9:11)

Ladies and Gentlemen! The end is near. Islamic tradition asserts that Mohammed said man Zafirtum bihi min rijaal al-yahuud, fa-qtuluuh, “Kill every male Jew that falls in your hands.” A culture or religion that does not distance itself from statements of such bloodthirstiness can only hope to collect what it wishes on others. Who will win the battle? It looks good for Islam, but it’s still a bit too early to start predicting.

Xx sa...

Hej Kurtan! Uhhh vet inte om jag orkar ge några vidlyftiga kommentarer om artikeln, kan bara kort konstatera att det väl ligger i linje med hur jag ser på läget. Det är som han säger att islam har en gigantisk fördel genom en stark och tydlig identitet, och genom att dess anhängare vet vad de vill. Till skillnad mot våra identitetslösa och till stora delar självföraktande samhällen, som egentligen bara vill en sak gentemot våra nykomlingar, nämligen att vara till lags.

I synnerhet vänstern har ju funnit en allierad i sitt U.S.A-hat, sent skall de dock bliva varse att de för islam bara utgör ett redskap för att främja sina syften.

Jag tror att folk i stora allmänhet kommer att förstå hotets verkliga natur när det väl är försent, och kanske ännu värre många kommer, då kristendomen är överspelad, att tycka att det här med moralisk uppryckning a lá islam kanske inte är så dumt ändå. Lag, moral, ordning och reda, och för skjutton gubbar det kanske inte skulle vara så illa med två eler tre fruar. Jag menar att islam, om vi glömmer det obehagliga, i sig rymmer sådant som många svenskar vill se, alla kan finna något som attraherar dem. Många vill ha hårdare straff för kriminella och se en moralisk uppryckning i samhället, många män kan säkert känna en lockelse i att få ha fler fruar att bestämma över, vissa vissa kvinnor kan känna trygghet i sin undelydande roll visavi mannen, somliga tycker att islams resoluta inställning till homosexuella är någonting bra, pedofiler får möjlighet att på laglig väg utöva sitt värv, kommunisterna ges möjlighet att vara med att avskaffa kapitalismen etc etc. Vad jag menar är att även om alla dessa kategorier av människor säkert finner mycket som de inte gillar i islam så kommer de också att finna sådant de kan lockas av. Kort sagt jag tror att många av oss kommer att konvertera till islam i framtiden, när islam har växt till sig, fått större inflytande och vunnit en större allmän acceptans. När det sedan står klart att islam kommer att gå segrande ut ur striden (vare sig den sker med demokratiska medel eller genom fysiskt våld) kommer vi antagligen att få se en strid ström av sådana som vänder demokratin ryggen till förmån för ett rent islamsk samhällskick byggt på sharia.

Detta tror jag ligger framför oss med fortsatt generös invandrings-/asylantpolitik då de flesta ju kommer från den muslimska delen av världen. När är den stora frågan som väl ingen torde kunna svara på, det blir mer eller mindre avancerade gissningar, kanske nere i Europa om en sådär 30-40 år, kanske senare eller tidigare.
Only Allah knows.

mvh/m.j

p.s Vad tror du själv?

Maximus sa...

Jag har seedat denna ett bra tag nu och folk tankar och seedar den fortfarande ganska rejält. Dra ner den och stå upp för väst utan sjuklig indoktrinering. Bilda dej en egen uppfattning om islam utifrån fakta, snarare än rykten och propaganda.

http://thepiratebay.org/torrent/4512113/Islam__amp__Christianity_-_The_Root_Of_all_Evil

Xx sa...

Jag kan bara säga en sak till dig Marcus, jag lägger ner när jag tröttnat eller ändrat uppfattning, inte för att någon säger åt mig att göra det, det snarare sporrar.

Indoktrinering och desinformation det är det du får genom media men framför allt från de officiella muslimska organisationerna, bloggen är menad som en motvikt till allt det vi dagligen matas med ifrån det hållet.

I huvudsak betår sighten av hårda fakta, och då i synnerhet den vänstra informationsspalten, det rör sig om rena citat, de har odiskutabelt nedtecknats eller sagts. Vad det gäller de löpande inläggen består de också av fakta som förståss kan tolkas på olika sätt, om det all förmodan har slunkit med någon felaktighet så är det givetvis beklagligt.

Detta är min egen uppfattning om islam som religion och samhällsbyggare, i mina ögon är islam ett hot mot frihet och demokrati, och då handlar det inte enbart om de militanta jihadisterna utan även om dem som jobbar inom systemet för att långsiktigt förändra det så att det allt mer kommer att ligga i linje med vad som religionen kräver. Jag talar inte om de som är muslimer endast till namnet, utan endast de som är ateister, de som har lämnat sin religion, eller planerar att göra det.

Att det sedan sannolikt finns en uppsjö av muslimer som har en dålig kunskap om islams historia, om hur religionen spreds, och dessutom egentligen har en ganska grund förståeelse av islam, för vilka islam enbart utgörs av de fem pelarna är en desto större orsak att fortsätta min information.

mvh/m.j

Anonym sa...

Du skriver att du tror att svenskar snart i stor utsträckning kommer att börja konvertera till islam bl.a pga man vill ha mer ordning och krav i samhället.

Jaha, men varför väljer man i så fall inte lika gärna en ideologi som t.ex nazismen ?

Där finns allt detta med stark sammanhållning. Krav på stenhård diciplin, kollektivet är allt - individen inget mm.

Nazismen hyllar ju dessutom den nordiska rasen, vilket borde ligga nordbon närmare hjärtat än att ta efter en religion skapad och utövad av blattar.

Xx sa...

Hej anonym! Jag skriver inte snart, jag skriver inom sin tid om islam får fortsätta att växa till sig i Sverige och Europa.

Islam är inte alls körd på samma sätt som nazismen, det är förvisso en perfid religion, men ändock en religion, inte en renodlat extrem politisk rörelse, med mycket färskt mänskligt lidande i bagaget. Att den dessutom hylllar den nordiska rasen och att den historiskt sett är bärare av ett stort förakt för övriga "raser" gör den än mer motbjudande för svensken. Han har inga sådana anspråk, tvärtom vill han allas rätt, och dömer inte folk efter etnicitet och ursprung. Och då pratar jag i generella termer.

Islam är förvisso en perfid religion med allomfattande anspråk, har våld i bagaget, en minst sagt skrämmande människosyn som värderar folk utifrån deras religiösa tillhörighet. Men den har inte i menighetens ögon bränt sinna skepp på samma sätt som nationalsocialismen.

Redan idag finner man denna islamvänlighet inom vänstern (och den är ju inte liten) i stort sett i hela Europa. Man finner inte bara U.S.A-fientlighet och ett alternativ till det egna så förhatliga religiokulturella arvet, konsumtionssamhället och kapitalismen, utan tror sig även se i islam finna en strävan efter ett något mer jämlikt och rättvist samhälle (en i sig helt vansinning analys). Hur ofta hör man paroller som "religionen är ett opium för folket" nuförtiden när religionen per automatik inte längre innebär kristendomen.

Dessutom har jag läst (vet inte om det är sant) förekommer det i Tyskland att nazister lämnar rörelsen för att istället bli muslimer. Och här kommer de likheter du talade om in, kollektivet allt-individen intet, strikt syn på kriminalitet och straff, krav på uppstramning av samhället och dessutom men inte minst en förenande anti-semitism.
Det är intet för intet "main Kampf" ständigt ges ut i nya upplagor i den muslimska världen.

mvh/m.j

Anonym sa...

Rösta på www.dn.se!!!!!!!!!

Anonym sa...

Nazism contra Islam är ju ändå att nazismen är slagen till spillror genom kriget och det som begick bakom taggtråden. Islam är ju krypande lismande och krävande hela tiden för mer på sin ökande skaras vägnar.

Jag har tappat länken men för cirka ett år sen kunde man läsa hur en sociologi forskare i England hade bestyrkt hur etniska engelsmän fällda för sexualbrott konverterade under fängelsetiden till islam.

Det tror 17 det.... muhammed bejakade alla sina svaga sidor och upphöjde dessa till norm... Man tror inte det är sant, men tyvärr det är bara att öppna ögonen.

// Peter

Anonym sa...

Haha du e verkligen islamofob. De verserna betyder noll eftersom alla var tagna ur sin sammanhang. Exempelvis den första versen tillhör kapitel 9 som pratar om attacker från icke muslimer. Tyvärr jag går inte med på det. FÖr det andra så är det mest muslimer som dör av dem här attackerna. Titta bara attackerna på Moskeer och andra muslimer som folk samlas i irak.