2008-11-05

Halal-halal-halal-halal tills ingenting mer i våra samhällen är haram

Halaleluja äntligen kan muslimska kvinnor som önskar förvärvsarbeta på företaget Nortunas livsmedelsfabriker i Norge få göra det utan att se osedliga ut. Om de får för sina män förståss. Se så klädsamt och till på köpet godkänt av Islamska Rådet (1, 2).

"Profet, säg till dina hustrur och dina döttrar och de rättrognas kvinnor, att de svepa sina kläder omkring sig! Detta är det bekvämaste sättet för dem att bliva igenkända, så att de ej förorättas; ja, Gud är överseende och barmhärtig." (sura 33:59).

Ja flickor, klä er enligt den muslimska klädkoden så slipper ni tas för lättfotade icke-muslimska luder och slipper på så sätt förorättas. Lyssna på islamsk lärde Som Shahid Mehdi, en gång mufti i Köpenhamn som 2004 på dansk television uttalade att kvinnor som inte använder hijab ber om våltäkt, eller varför inte den aktansvärde Sheikh Taj al-Din al-Hilali, mufti i Australien, som ansåg att; -"Women who do not veil themselves, and allow themselves to be uncovered meat, are at fault if they are raped" och; -"If she was in her room, in her home, in her hijab (islamic headdress), no problem would have occurred.".

M.J

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad är det för en gubbe på bilden? Behöver män också bära slöja nu? Om det är en kvinna behöver hon knappast oroa sig för att bli antastad...

Förresten har jag ett förslag. Varför inte svarta sopsäckar?! Man kan dra dem rakt över huvudet och tejpa med silvertejp omkring halsen. Hål kanske behövs, eller inte.

Jag är uppriktigt trött på denna halalskit och dessa idioter som inte kan använda sunt förnuft och njuta av livet. Jävla stenålderskultur. Varför skulle just vi få den på halsen? Kunde de inte flytta till Sydpolen istället? Burka eller pingvin, det ser ju likadant ut.