2008-11-03

Stening i enlighet med islamsk lag

Den här filmsnutten visar inte steningen av den 13-årige Somaliska flickan Aisho Ibrahim Dhuhlow, däremot steningen av två män i Iran på 1990-talet.

Den dataljerade beskrivningen av flickan Dhulhlows stening här nedan fann jag på Jihad i Malmö , och återger den även om det inte finns någon källhänvisning på den sight där den publicerats (Xantippa). Jag använder den ändå för att den ger en så pass realistisk skildring av hur denna stening mycket väl kan ha gestaltat sig, om den nu inte är autentisk.

"Dressed in black, with a green veil (green - the colour of Islam and peace), she was brought into a large stadium filled with about 1000 people. Reporters, based on her ‘appearance’, guessed her age to be about 23 years of age, were forbidden to use their cameras, but radio broadcasts were permitted. Here, the child was bound hand and foot and - while screaming and pleading for her life - Aisha was buried up to her neck in a hole in the ground.It would appear that the crowd - or at least some of the people within the crowd - tried to intervene and save the unfortunate child. The ‘guards’ opened fire on the crowd, shooting a child dead.50 men then started to throw stones at Aisha’s head (the only part of her above ground). When they thought she was dead, they dug her up - but a check showed she was still alive, so they burried her again and continued to throw stones at her. They had dug Aisha up 3 times to check if she is dead yet….and then burried her again to stone her some more…"

Denna rysansvärda skildring visar oavsett om den är autentisk eller inte på shariastraffens barabarism. Sharian den goda moralens givare enligt Cherin Awad. Se gärna det islamska barbariet praktiseras här ovan, men jag varnar för att det är en otäck film.

M.J

3 kommentarer:

Anonym sa...

Detta satans pack måste stoppas! Jag kommer personligen aldrig mer att acceptera muslimer och deras patologiska undanflykter efter mordet på den Somaliska 13-åriga flickan Aisho Ibrahim och jag kommer att göra allt som står i min makt att motarbeta islams utbredning i Sverige. Det fysiska illamåendet efter att ha sett de steningar som finns ute på internet skall obarmhärtigt falla tillbaka på de ynkryggar och kräk som vill störta vår frihet och upplysning i fördärvet. Jag kommer aldrig mer att hålla käften när muslimer brer ut sin obildning och kränkthet i det svenska samhället. Islamisterna och de fega muslimer som bara väntar tills den demografiska statistiken är till deras fördel skall inte behöva tvivla på mitt och många andras totala förakt för deras imbecilla fascism! Vik hädan ondska!

Anonym sa...

Det behövs mera av muhammeds sisu i debatten om islam och mångkulturalismen.

Det är bra och nödvändigt med fakta och välmodererade diskussioner och filosoferande, men utan en äkta känsla för det man vill försvara och för de nära och kära man vill skydda, blir det gärna torrt akademiskt pladder utan övertygelse.

Det var någon dansk som för några veckor sedan yttrade något i stil med att han är en demokratisk fundamentalist, men anledning av islams angrepp på den danska demokratin. Jag tror det är den inställningen som behövs. Mindre relativism och mera ställningstagande.

Risken för att själva bli totalitär och diktatorisk är nog ganska försumbar med tanke på det sekulära och demokratiska arv vi har att falla tillbaka på.

Dessutom är kontrollmekanismerna mycket starka. Särskilt om det är en vit, västerländsk, medelålders man som gör ett sådant uttalande.

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Islam ut ur Sverige!!!