2008-10-13

Lyssna på de "extrema" muslimernas krav och få ett bättre samhälle

I en rapport som Nederländernas nationella kordinator för kampen mot terrorism nyligen har lagt fram, rekommenderas att man nogsamt skall lyssna på de "extrema" muslimernas krav. Den kritik de för fram kan nämligen vara legitim social kritik och kan bidra till ett bättre samhälle säger man. Jepp !!! Kill the fags and the apostates of islam, stone the adulteress and make the dhimmi humble. Ja det blir säkert bättre, vi har så mycket att lära av dem, bara vi släpper på våra fördomar och låter oss svepas med i den multikulturella yran. Javisst ja, och sen var det ju den där blasfemikern Geert Wilders låt dem döda honom också som de gjorde med van Gogh, så kanske vi äntligen kan få lite lugn och ro.

M.J

3 kommentarer:

Anonym sa...

saya sependapat dengan penolakan masyarakat muslim di Belanda dan lainnya. Tapi yang lebih penting adalah membuktikan bahwa Islam agama yang rahmad, sehingga tidak anarkhis

ɱØяñιηg$ʇðя ©™ sa...

Eh??

Xx sa...

Är det någon av mina läsare som förstår någonting av det första inlägget. Jag vore mycket tacksam för en översättning, är det malaj eller vad tusen är det för språk.

M.J