2008-09-25

Allahu akbar! döda bögarna!

Sarajevos och Bosniens första gayfestival slutade i tumult efter att den attackerats av hop rasande muslimska män. Åtta personer blev skadade då unga män drog ut några av festivalens deltagere ur deras bilar och misshandlade dem.


Det må finnas frireligiöst kristna som pastor Åke Gren som utifrån bibeln pekar på det djupt syndfulla med homosexualitet, men ingen annanstans finner vi en lika oförsonlig hållning mot detta som i islam. Följande textsekvens är hämtad ur en fatwa på sighten IslamOnline; "Muslim jurists hold different opinions concerning the punishment for this abominable practice. Should it be the same as the punishment for fornication, or should both the active and passive participants be put to death? While such punishments may seem cruel, they have been suggested to maintain the purity of the Islamic society and to keep it clean of perverted elements." Muslim jurists hold different opinions concerning the punishment for this abominable practice. Should it be the same as the punishment for fornication, or should both the active and passive participants be put to death? While such punishments may seem cruel, they have been suggested to maintain the purity of the Islamic society and to keep it clean of perverted elements."

"The scholars of Islam, such as Malik, Ash-Shafi`i, Ahmad and Ishaaq said that (the person guilty of this crime) should be stoned, whether he is married or unmarried."

"Islam emphatically forbids this deed [homosexual sex] and prescribes a severe punishment for it in this world and the next. How could it be otherwise, when the Prophet of Islam (peace and blessings be upon him) said: ‘Whoever you find committing the sin of the people of Lut, kill them, both the one who does it and the one to whom it is done.’ (At-Tirmidhi: 1376) That is, if it is done with consent." (Sheikh Muhammad Saleh Al-Munajjid). "

Detta är framtiden för Europas homosexuella män eller kvinnor under islam. Om ni tycker att ni har det svårt i det förhållandevis fria och sekulära väst, vänta och se hur det blir under mullorna. Eller ta ställning och bekämpa islamismens spridning.

Läs också artikeln "Sexual cleansing in Iraq"

M.J

7 kommentarer:

From Sweden with Grief sa...

De oroar sig inte nämnvärt i Sverige:

RFSL välkomnar islam och har egna kurser om främlingsfientlighet och propagerar för tolerans:
QX (homotidning): "Lyssna noga alla ni främlingsfientliga, rassar, nassar och homofober. Det är dags att ni assimilerar er och blir som alla vi andra. Här i Sverige tror vi på alla människors lika värde. Här välkomnar vi människor från andra länder. Här är det okej för män att suga kuk och för brudar att slicka fitta."

Xx sa...

Hej ultrav:s värld!

Ja vad ska man säga, de är inte lite blåögda.

Anonym sa...

När är det dags för en Straight Parade?

From Sweden with Grief sa...

Ja, man blir alldeles förstummad över deras syn på islam, jag kan inte förstå den vurm som finns. Men man inbillar sig kanske att vi ska ha en islam-light-variant i Sverige. Det tror inte jag, islam har inte den utvecklingen i några länder, det går mot mer fundamentalism.
Det ser man tydligt bland unga kvinnor idag bara i Sverige, deras muslimska pojkvänner kräver mer lydnad enligt islam av dem och de rättar sig efter det. Efter den elfte semptember sägs det att fundamentalismen inom islam ökat överallt och på alla plan inom religionen. Jag tänkte först att vi fick sådana problem i Sverige på grund av antalet muslimer och på grund av anhöriginvandringen så att de får hit hela sin familj och klan, men det är nog inte hela sanningen. Islamiseringen, fundamentalismen är också en del av muslimers krav på Sverige. Jag är skrämd och oroad!

Xx sa...

Vi har nog alla all anledning att se på utvecklingen med oro. Jag tror att den radikaliseringen vi ser bland muslimer i väst inte bara beror på något slags behov att på ett mer tydligt sätt markera sin identitet. Det handlar också om att islam så mycket enklare kan reformera sig och söka sig tillbaka till sitt ursprung i det toleranta och fria väst än vad som faktiskt tillåts i de flesta av de muslimska diktaturerna. De är helt enkelt rädda för att låta det religiösa ledarskapet få allt för stor makt och bromsar alla ansatser till en mer fullskalig islamisering av dessa skäl. Man vill helt enkelt inte förlora makten och härligheten till ulema. Därför satsas det enorma summor på byggen av moskéer, islamska kulturcenter och da`wa i väst. Med oljan har också förutsättningarna på ett avgörande sätt vuxit för att föra fram islams positioner visavi väst.

Och det värsta är väl att flertalet av oss ingenting kommer att förstå förren det är försent.

From Sweden with Grief sa...

Ja, du har rätt i det du säger, men samtidigt känns det som det sker back-lash på alla håll nu. Turkiet förbjöd slöjor på universiteten i våras, nu är det på gång ett slöjtvång igen. Man försöker få in ett islamistparti igen till makten. Det kanske sker på olika sätt i olika länder, eller?
Men visst radikaliseringen är mycket stark i väst och folk lullar runt och ser nästan inget av de anledningar du skriver.

Vad gäller kvinnors och barns utsatthet så ökar den vare sig det handlar om migration till exempelvis Sverige eller urbanisering inom det egna landet i MÖ. Det hedersrelaterade våldet ökar markant.

Anonym sa...

Det parodiska är att den intolerans som det vurmas för från vänsterhåll inte vill annat än att släpa dessa vurmare till slaktbänken där deras "snusk" får sitt straff. Vurmarna är likt fromma lamm så politiskt naiva att innebörden av denna politiska paradox har gått dem helt förbi. Intoleransens kraft är okränkbar och tar inga hänsyn till vår patetiska demokrati. Det är dags för socialdemokratin och svensk vänster att vakna upp!
Hälsn. Muhammed