2008-09-12

Nästa 9/11 i Storbrittanien varnar Omar Bakri

I Mail Online kunde man idag läsa att nästa terrorattentat av samma magnitud som 9/11 kommer att äga rum i Storbrittanien. Detta hotade i alla fall medlemmar ur en förbjuden militant islamistisk grupp med på årsdagen av attacken mot World Trade Center i New York. Det var den från England deporterade Sheikh Omar Bakri Mohammed som på en vidolänk från Libanon uttalade hotet. Ledare för Al Muhajiroun sa vidare att Osama bin Laden hade lärt amerikanerna en läxa för sju år sedan men att korsfarna inte hade lärt någonting av det. En Mr Islam med kopplingar till en organisation som heter Salafi Youth for Islamic Propagation sa att såvida inte brittiska och amerikanska trupper drogs tillbaka från "muslimskt land" så svarar de själva för konsekvenserna.

Anjem Choudary, Omars högra hand, kritiserade regeringen för att förfölja oskyldiga muslimer, han nämnde då Bakri, Abu Hamza, Abu Qatada och Omar Brooks tillsammans med alla de jihadister som nyligen har stått inför skranket i Storbrittaniens senaste terrormål.

Retorik eller..., att de militanta islamisterna menar allvar råder det ingen tvivel om, om de hade resurser och möjligheter skulle de utan minsta tvekan slå till igen och denna gång oändligt mycket hårdare. Förr eller senare smäller det igen då de europeiska säkerhetstjänsterna omöjligen kan hinna med att blockera alla försök till attacker.

M.J

Inga kommentarer: