2008-08-29

Den politiska klassens krig mot nationalstaten Sverige

Framtidsprognosen för den etniska svensken är inte god, inte för polacken eller tjecken heller för den delen, skillnaden är dock att han/hon inte riskerar att bli en minoritet i sitt eget land inom en relativt snar framtid. Den låga nativiteten bland Europas "urinvånare", däribland svensken, riskerar att tillsammans med den massiva folkvandringen från de mycket folkrika muslimska länderna att helt omvandla kontinenten och göra den till ett till stora delar muslimskt område med allt vad det innebär.

På institutet för framtidsstudiers hemsida kan man läsa följande; "Sedan 1980 har invandringen till Sverige ökat i genomsnitt tre procent per år. Om ökningen fortsätter förväntas 200 000 människor årligen flytta till Sverige inom tre decennier. Detta kan jämföras med att det föds ungefär 100 000 barn i Sverige varje år. Inom en snar framtid kommer migration att betyda mer för den svenska befolkningens förnyelse än barnafödandet.".

Bad news, god news? it´s in the beholders eyes.

I en ledarartikel (symptomatiskt kallad Välkomna!) som publicerades i tidningen Expressen 23 juli i år redovisar tidningens ledarskribenter var åtminstonde de står i frågan. Artikeln avslutas med följande information och fantastiskt käcka slutkläm; "Miljöpartisten Lena Klevenås tyckte att vi skulle bli 30 miljoner. Anders Ferm (s) och Mauricio Rojas (fp) höjde budet till 50 miljoner. Journalisten Jenny Morelli drog till med 80 miljoner i Kommunalarbetaren medan hennes kollega Torbjörn Björkman på Proletären toppade med 160 miljoner. Det är egentligen bara fantasin - och modet - som sätter gränser".

Man tror inte att det är sant, skämtar dom eller menar dom faktiskt allvar, vill dom göra den etniske svensken till en pittoresk minoritet i sitt eget land. Får det dem att känna sig som goda människor eller vilken egotripp driver dessa människor, vill de en gång för alla och oåterkalleligen utplåna nationalstaten Sverige (det som nu finns kvar av den) och ersätta den med vad? En medborgarstat med muslimsk dominans, en monokulturell stat på islamsk grund med sharia och allt, är det detta man önskar oss.

Palestinierna, kurderna och de svarta i Syd-Afrika anses ju av de flesta här i väst att ha rätt till sitt eget land, varför gäller inte denna rätt svensken, dansken eller holländaren??? Och varför anses det vara fult och ett utslag av rasism när "urinvånaren" faktiskt ängslas för de förändringar som obönhörligen följer med en massiv invandring som får pågå under en längre tid? Förstår våra politiker inte värdet av det kitt som en gemensam etnicitet, kultur och värderingar utgör för ett tryggt, fredligt och fungerande samhälle. Förstår de inte att olika kulturer och religioner är bärare av olika idéer och uppfattningar om vad som är tillbörligt. Förstår de inte att vissa religioner (läs islam) har universella ambitioner och anspråk på att ersätta alla andra tidigare, "Han är den, som har sänt sin apostel med vägledning och sanningens religion för att giva den seger över varje annan religion, om ock avgudadyrkarna (icke-muslimerna) skulle harmas." (sura 9:33), och att islam inte bara är en religion utan inom sig rymmer ett färdigt program för omvandling av samhället så att de troende fullt ut skall kunna leva i enlighet med sharian. "The Islamic shari´ah is the eternal , immutable, and just law of Allah. A Muslim´s faith is incomplete without total obediance to it..." Yusuf al-Qaradawi. Non-Muslims in the Islamic Society. American Trust Publications. 2005. s.15).

Ve Sverige, ve svensken, ve juden, ve landets kristna invandrare, ve de hinduistiska och buddhistiska invandrarna och fram för allt ve alla ogudaktiga ateister och agnostiker som dväljs i detta fagra land. Islam has come to stay...

M.J

3 kommentarer:

Anonym sa...

Politiker är allmänt kortsiktiga hycklare som skulle kunna sälja sin själ för att vinna röster och här ser vi hur politikerna vill överträffa varandra i valfisket.

Det dessa hycklare inte inser, eller vill inse, är hur världen ser ut och kommer att se ut när Islam närmar sig sitt yttersta mål, att islamifiera hela Europa. Jag är väldigt tacksam att det finns sådanna som dig som, på saklig grund, visar hur denna religion fungerar och det finns inga som helst argument som motbevisar dina påstående.

Vi assyrier har levt med dessa månniskor och där vågar de öppet, inga taqiyya där inte, säga vad du och alla andra anti-islamister försöker säga till den svenska befolkningen, att islam ska inte finnas pga dess syn på våld, kvinnor och mycket mycket mer.

Keep up with the good work

Xx sa...

Hej igen Isax!
Kul med en återkommande gäst som är positiv till vad jag håller på med, alla är ju inte direkt översvallande.


Tänk på vad jag svarade dig i din förra kommentar, det kanske vore värdefullt med en blogg med ett dhimmiperspektiv levererat direkt från en person som har sin bakgrund i den muslimska världen.

Dig kan de ju i alla fall inte beskylla för rasism, som de ju absurt nog ofta försöker med när skribenten är etnisk svensk eller av någon annan europeisk nationalitet.

MVH/M.J

Anonym sa...

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=3130&a=821572

En intressant länk.


jo, jag har tidigare funderat på det. det kommer nog att ske inom en snar framtid. Just nu har jag en men det är mer en blandning av allt möjligt. www.metrobloggen.se/isax