2008-08-20

Ännu en islamistisk jihadvurmande läkarstudent (hur många finns det där ute egentligen?)

Det är så man själv har svårt att tro på det, ännu en medicinstuderande muslim som visat sig vara en militant islamist. Hossein Zorkot studerande på tredje året vid Wayne State University greps 8 september förra året i Hemlock Park, Detroit. När han greps bar han kamoflagedräkt och svarta kläder och var målad i ansiktet och med sig hade han en AK-47:a. På hans hemsida fanns fotografier på Ayatollah Khomeini och en hel del pro-Hizballah material.

Den dag då han arresterades hade han signifikativt också laddat upp en bild på hemsidan föreställande en soldat som håller i ett gevär, underskriften löd; 'The Start of My Personal Jihad (in the US).". Under denna citerades sura 9:20 i koranen vilken lyder; 'Those who believe, and have left their homes and striven with their wealth and their lives in Allah’s way are of much greater worth in Allah’s sight. These are they who are triumphant.'”

Så här skriver Jihad Watch; If Zorkot had become a doctor, he would have treated Christian, Jewish, Hindu, and other non-Muslim patients (even those dreaded atheists). If you were a Muslim doctor who took seriously the texts of Islam, how would you behave toward those Infidel patients?

Detta är någonting att begrunda mot bakgrund av en mycket stor mängd suror och hadither som spyr galla över icke-muslimer och som uppmanar till våld och terror mot dessa. "När I möten dem, som äro otrogna [icke-muslimer] så halshuggen dem, tills I anställt ett blodbad bland dem! Slån dem i bojor!" (sura 47:4) i engelskspråkig översättning (sura 47:4) eller "... Jag skall injaga skräck i deras hjärtan, som äro otrogna; halshuggen dem och huggen av dem alla fingrarna!" (sura 8:12) i engelskspråkig översättning (sura 8:12). Följande textavsnitt är hämtat ur en artikel i en av de större svenska muslimska internetsighterna Islamguiden; "I de fall då både en muslim och en icke-muslim är i behov av organ- eller bloddonation, måste muslimen ges högre prioritet..." och "Här skall det göras kristallklart att en praktiserande muslim får förtur över en syndare som använder de gudomliga gåvor som givits honom/henne för att trotsa Allah and skada sina bröder."

Varför skulle en islamist och jihadist inte föra sitt krig mot de otrogna i egenskap av läkare, om man kan flyga fullsatta flygplan rakt in i skyskrapor och spränga tunnelbanetåg och bussar kan man väl också ge sina icke-muslimska patienter en undermålig vård, en direkt felaktig skadlig, eller rent ut av dödlig behandling. Det kan låta som ett skräckscenario, men är det någonting historien har att lära oss är att verkligheten ofta överträffar dikten.

M.J

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns flera här i Sverige och en del i Autralien som är sponsrade av Hizbolla nere i Libanon.


Något annat: http://hd.se/skane/2008/08/20/det-blev-braak-paa-sonens/

Värt att läsa om imamerna här i Sverige

Xx sa...

Hej igen Isax!

Jag läste artikeln du länkade till och det är verkligen en bedrövlig läsning, som om föräldrarna inte hade tillräckligt svårt ändå. Och det skulle jag ha tyckt oavsett om det var imamen eller den kristne prästen som hade agerat så här. Respeklöst och dogmatiskt.

Du som har släkt som kommer ifrån områden med islamsk dominans kanske borde blogga om detta, jag menar livet under islam. Förutom ditt folks (syrianer?) situation, också andra icke-muslimska minoriteters ställning i den msulimsks världen, sett ur både ett historisk och samtida perspektiv. Ett tips på läsning (om du interedan har läst henne) är Bat Ye´or´s böcker om dhimmin under islam. Exempelvis "The Dhimmi. Jews and Christians under Islam". Em mycket bra bok om just detta ofta så förfuskade ämne.

hälsningar M.J

Fröken Sverige sa...

Har "lånat" lite av detta och länkat hit.

Mvh

/FS

Xx sa...

Hej!

Om du finner något av intresse här är det bara att länka.

MVH/M.J